Els Inicis

Inicis a la Radio

Aquesta és una breu biografia de en Jordi Casas com a presentador de ràdio. A part de les emissores de ràdio esmentades aquí també va treballar a 101.1 Ràdio i Ràdio Nova.

Radio Bruc

En Jordi Casas va començar a la tendra edat de 17 anys a Ràdio Bruc, a El Bruc, molt aprop de Montserrat, tot punxant i presentant els èxits del món del funky: Earth, Wind & Fire, Whispers, Kool and The Gang etc.

El primer tema que va presentar era certament una cosa rara: “Tauchen-Prokopetz – Codo”

Cadena 13

Durant els 80 va ser fitxat per una gran cadena de radiodifusió; La Cadena 13 on va col.laborar amb grans figures de la radio com l’Albert Malla als Mallamusicals (actualment company a Gum Fm). Desde mitjans dels 80 fins al 1990 va conduir un programa de Italo Dance que es deia “Spaguetti Tiramilles” on va tenir el plaer d’entrevistar a ídols del Spaguetti dance com David Lyme i fins i tot a Lorenzo Santamaria i els Sau.

Los 40 Principales

Desprès de presentar totes les cançons de Jerry Lee Lewis i el Great Ball of Fire, va guanyar la edició local (Manresa) del famós concurs de Los 40 i va passar a engreixar l’equip de la SER conduint la formula dels 40 tots els matins i presentant diverses festes dels 40 amb la presencia d’artistes com Crystal Waters, Technotronic, Los Toreros Muertos, Inhumanos o Sergio Dalma. Era el 1990.

Flaix FM

Desde el 1993 i fins el 1999 en Jordi Casas va ser un dels DJ’s de la coneguda emissora de radio Flaix FM. A Flaix, va fer radiofórmula i va programas com el Mas i Mas Flaix; dedicat al R&B, Rap i Acid Jazz, el Swing Flaix on apart del Hip Hop va descobrir que existia una musica anomenada “House” i a l’ultima època el “Jordi Casas House”, un programa que curiosament es feia d’una a tres a l’hora de dinar i tenia milers de seguidors. Com a DJ de Flaix va tocar al primer Megaplec Dance al palau Sant Jordi, i també coma a DJ, va tocar en directe a nombroses festes a clubs com L’Atlàntida de Sitges, Backfire, Matinée, Amnesia i Space a Eivissa, i fins i tot va presentar una entrega de la DJ Awards al Pacha d’Eivissa on davant l’atenta mirada dels seus companys va treure a cantar a la Massiel a l’escenari.

Ràdio Flaixbac

Desde el primer dia, en Jordi Casas va formar part de Radio Flaixbac. Es a dir, en va ser el fundador. Era el 1994. A radio FlaixBac va presentar la radiofórmula amb programes especialitzats de la musica dels 70s i 80s com el “Get Back”.

Cadena 100

A l’any 2000 en Jordi Casas va tenir una curta però intensa relació laboral d’un mes amb la Cadena 100, tot presentant un programa de house i dance anomenat “SweetBox”.

Gum FM

Desde l’any 2009 fins el 2013 en Jordi casas va presentar diferents programes de ràdio: “Generació Gum” (pirineu), Gum Essentials, el programa de música electrònica “Tancat a Casa” i una sessió de house progresiu, EDM i tech house que es deia “Gum Session” i va crear la programació d’aquesta ràdio fitxant a Nicky Romero, Armin Van Buuren, Showtek etc.