DJ, creació publicitària, Community Manager, Publicitat Digital i turisme

DJ, creativitad publicitaria, community manager y publicitad digital speaker y expert en turisme

Jordi Casas és un prestigiós locutor de ràdio, presentador i discjòquei amb estudi de gravació propi. Enregistrament de falques publicitàries i veus en off per a vídeos d’empresa, ràdio, TV etc.

A més pot desenvolupar una pàgina web, posicionar-la, i també crear impactants textos publicitaris i gravar falques de ràdio o espots de TV. També fa de Music Curator, Community Manager i faig Publicitat i Marketing Digital.

També és creatiu de falques de ràdio i espots de TV, i està especialitzat en management i màrqueting de complexos turístics i en turisme, amb una àmplia experiència en el tracte de turistes internacionals.

Creativitat per a ràdio i televisió

Creació de Campanyes de Publicitat per a mitjans de comunicació; ràdio o TV. Idees innovadores per falques de ràdio o espots de televisió a través d’un contingut basat en l’originalitat.

Speaker i presentador

Així mateix també està disponible com a speaker o presentador per a qualsevol tipus d’esdeveniments.

Dj de música electrònica

També poden contractar Jordi Casas com a DJ especialitzat en música house i dels 70s, 80s i 90s.

Disponible per organitzar festes i esdeveniments tals com après ski etc…

Turisme

Quant a l’apartat de turisme tinc una llarga experiència tant en el management dels resorts com a apartat de relacions públiques I tracte directe amb turistes internacionals d’alt nivell, com en el màrqueting dels resorts:

– Khao Sok Resort
– Hotel Khao Sok & Spa
– Khao Sok Jungle Huts

localitzats a Khao Sok, a la província de Surat Thani a Tailàndia. Així mateix tinc una llarga experiència en el món del turisme tant a pàgines web dedicades al turisme, com xarxes socials i màrqueting en línia. Àmplia experiència en aquest sector i altres com RR.PP. (relacions públiques).