Creació publicitària, gravació i turisme

Creatividad publicitaria, gravació de falques i jingles, speaker y expert en turisme

Jordi Casas és un prestigiós locutor de ràdio, presentador i discjòquei amb estudi de gravació propi. Enregistrament de falques publicitàries i veus en off per a vídeos d’empresa, ràdio, TV etc.

A més és creatiu de falques de ràdio i espots de TV, i està especialitzat en management i màrqueting de complexos turístics i en turisme, amb una àmplia experiència en el tracte de turistes internacionals.

Creativitat per a ràdio i televisió

Creació de Campanyes de Publicitat per a mitjans de comunicació; ràdio o TV. Idees innovadores per falques de ràdio o espots de televisió a través d’un contingut basat en l’originalitat.

Speaker i presentador

Així mateix també està disponible com a speaker o presentador per a qualsevol tipus d’esdeveniments.

Turisme

Quant a l’apartat de turisme tinc una llarga experiència tant en el management dels resorts com a apartat de relacions públiques I tracte directe amb turistes internacionals d’alt nivell, com en el màrqueting dels resorts:

– Khao Sok Resort
– Hotel Khao Sok & Spa
– Khao Sok Jungle Huts

localitzats a Khao Sok, a la província de Surat Thani a Tailàndia. Així mateix tinc una llarga experiència en el món del turisme tant a pàgines web dedicades al turisme, com xarxes socials i màrqueting en línia. Àmplia experiència en aquest sector i altres com RR.PP. (relacions públiques).

Dj de música electrònica

També poden contractar Jordi Casas com a presentador d’esdeveniments, Speaker i com a DJ especialitzat en música de ball: Dance, Tech House i EDM.

Disponible per organitzar festes i esdeveniments.

Produccions Musicals de Tech House, Música electrònica i Dance

Produccions Musicals de Tech House, EDM, Trance, Dance i remixes.

A més, és un gran enamorat i coneixedor de la cultura Tailandesa: geografia, viatges, negocis etc i fins i tot parla el tailandès.